book cover
Biblija za moje prve korake Sally Ann Wright
book cover
Pročitaj odlomak

Biblija za moje prve korake

Sally Ann Wright Paola Bertolini Grudina

Još jedna vrlo prikladna Biblija Kršćanske sadašnjosti za najmanje od naših mališana, posebno oblikom, tekstom i likovnošću. Ova slikovnica u obliku torbice djeci će biti prihvatljiva već na prvi pogled, a razveselit će ih i sjajni, razigrani i veseli crteži koji, na način prepričanog sadržaja prikl

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2015
Broj stranica 150
Dimenzije 19,5x21,5

Sažetak knjige

Još jedna vrlo prikladna Biblija Kršćanske sadašnjosti za najmanje od naših mališana, posebno oblikom, tekstom i likovnošću. Ova slikovnica u obliku torbice djeci će biti prihvatljiva već na prvi pogled, a razveselit će ih i sjajni, razigrani i veseli crteži koji, na način prepričanog sadržaja prikladnog za taj uzrast, prate izabrane biblijske zgode i istine. Tako će djeca, malo pomalo ulaziti u taj posvećeni krug biblijske vjere i kulture, što je krajnja namjera i autora i izdavača.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Kršćanska sadašnjost d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Dario Bumbar
ISBN-13: 9789531109031
Dimenzije: 19,5x21,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?