book cover
Bepo i Kantica Martina Markov
book cover
Pročitaj odlomak

Bepo i Kantica

Martina Markov Sanja Drakulić

Glavni lik, simpatičan i vrijedan Bepo, koji bezbrižno živi u kornatskom podmorju, upozna odbačenu Kanticu koju su morske struje, iz daleke luke pune otpada, donijele u park. Znajući da joj na dnu mora nije mjesto, Bepo i njegova mama Slavica pomognu Kantici da se vrati na kopno sigurni da će tamo i

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2020
Broj stranica 24
Dimenzije 21x23

Sažetak knjige

Glavni lik, simpatičan i vrijedan Bepo, koji bezbrižno živi u kornatskom podmorju, upozna odbačenu Kanticu koju su morske struje, iz daleke luke pune otpada, donijele u park. Znajući da joj na dnu mora nije mjesto, Bepo i njegova mama Slavica pomognu Kantici da se vrati na kopno sigurni da će tamo i dalje biti korisna. Edukativna priča Bepo i Kantica govori o problematici morskog otpada i potrebi odgovornijeg ponašanja prema prirodi i okolišu. Osim edukativne priče, navedene su i upute za odgovorno odlaganje otpada, ali i osnovne upute o ponašanju za vrijeme posjeta Nacionalnom parku Kornati.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Eco Edu Media d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789538325045
Dimenzije: 21x23
Ilustrator: Ivana Grimani
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?