Bebine prve riječi: Boje i oblici
0

Bebine prve riječi: Boje i oblici

Pružite svom mališanu pametan početak! Uz divne ilustracije na svakoj stranici vaše će dijete brzo naučiti različite boje i oblike. Zabavna i jednostavna pitanja u ovoj knjizi obogatit će djetetov...

5,95 €

Sažetak knjige

Pružite svom mališanu pametan početak! Uz divne ilustracije na svakoj stranici vaše će dijete brzo naučiti različite boje i oblike. Zabavna i jednostavna pitanja u ovoj knjizi obogatit će djetetov rječnik. <br>

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Lusio d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533301662

15x15cm

Tvrdi uvez

2023.

32

-

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje