book cover
Aba mali suncokret Hrvoje Kovačević
book cover
Pročitaj odlomak

Aba mali suncokret

Hrvoje Kovačević

Pitko i jednostavno štivo za najmlađe, koje će zasigurno čitati i čitati, govori i o vjerovanju bez kalkulacije. Autor uzima pozicije živog i neživog i duhovito smišljenom zgodom podsjeća da sve što dodiruje emocije biva živo. U ovom slučaju to je mali plišani medvjedić, a mogla je biti jabuka, kakt

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2018
Broj stranica 33
Dimenzije 21x21

Sažetak knjige

Pitko i jednostavno štivo za najmlađe, koje će zasigurno čitati i čitati, govori i o vjerovanju bez kalkulacije. Autor uzima pozicije živog i neživog i duhovito smišljenom zgodom podsjeća da sve što dodiruje emocije biva živo. U ovom slučaju to je mali plišani medvjedić, a mogla je biti jabuka, kaktus, lopta, jer autor doista proniče u svijet dječjeg zaključivanja, a to mu i nije preteško s obzirom na dječji duh koji je u potpunosti zadržao kao nepresušan izvor svojih djela.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Naklada Semafora d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789538217029
Dimenzije: 21x21
Ilustrator: Karin Tancel
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?