book cover
A što će biti sutra? Renata Piatkowska
book cover
Pročitaj odlomak

A što će biti sutra?

Renata Piatkowska

“A što će biti sutra?” četvrta je knjiga Renate Piątkowske objavljena u izdanju Srednje Europe. Knjiga donosi 14 priča o djevojčici Rozaliji koja ne može bez igara u dvorištu i vrtu. Zajedno sa svojim najboljim prijateljima, Majom i Janom, svakodnevno izmišlja nove igre i veseli se zato što je sutra

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 61
Dimenzije 17,5x22,5

Sažetak knjige

“A što će biti sutra?” četvrta je knjiga Renate Piątkowske objavljena u izdanju Srednje Europe. Knjiga donosi 14 priča o djevojčici Rozaliji koja ne može bez igara u dvorištu i vrtu. Zajedno sa svojim najboljim prijateljima, Majom i Janom, svakodnevno izmišlja nove igre i veseli se zato što je sutra novi dan u kojemu se toliko toga novoga može dogoditi.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Srednja Europa d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Adam Agičić
ISBN-13: 9789537963941
Dimenzije: 17,5x22,5
Ilustrator: Katarzyna Bajerowicz
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?