book cover
3D Avion: Kratka povijest zrakoplovstva Nepoznati autor
book cover
Pročitaj odlomak

3D Avion: Kratka povijest zrakoplovstva

Knjiga i model

Nepoznati autor

Edukativna kutija za djecu sadrži ilustrirani priručnik o povijesti zrakoplovstva i 3D model aviona (42x21 cm). Povijest zrakoplovstva duga je i fascinantna, no tek je u novijoj povijesti čovjek konstruirao moćne letjelice kojima se pilotira. Prvi avion s motorom izgradila su braća Wright 1903., a s

Format
Godina izdanja 2022
Broj stranica 0
Dimenzije 32x23

Sažetak knjige

Edukativna kutija za djecu sadrži ilustrirani priručnik o povijesti zrakoplovstva i 3D model aviona (42x21 cm). Povijest zrakoplovstva duga je i fascinantna, no tek je u novijoj povijesti čovjek konstruirao moćne letjelice kojima se pilotira. Prvi avion s motorom izgradila su braća Wright 1903., a slijedili su ih drugi izumitelji, dok su avioni postajali sve sofisticiraniji i složeniji. Od balona do cepelina pa sve do najsuvremenijih zrakoplova, djeca će naučiti obilje zabavnih činjenica te sastaviti atraktivan 3D model.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Izdavač: Znanje d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Karlo Nikolić
ISBN-13: 9789533605593
Dimenzije: 32x23
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?