book cover
10 ideja za spas planeta Giuseppe D'Anna
book cover
Pročitaj odlomak

10 ideja za spas planeta

Giuseppe D'Anna

Naš je planet sve zagađeniji, razno smeće na pločnicima gradova i u morima, plastika posvuda, crni dim koji suklja iz dimnjaka tvornica i ispušnih cijevi automobila. Zemlja treba našu pomoć, vrijeme je za promjenu kojoj svatko od nas može pridonijeti. Ova knjiga pokazuje 10 ideja kako svako dijete m

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 48
Dimenzije 21,8x25,8

Sažetak knjige

Naš je planet sve zagađeniji, razno smeće na pločnicima gradova i u morima, plastika posvuda, crni dim koji suklja iz dimnjaka tvornica i ispušnih cijevi automobila. Zemlja treba našu pomoć, vrijeme je za promjenu kojoj svatko od nas može pridonijeti. Ova knjiga pokazuje 10 ideja kako svako dijete može pomoći spasiti svijet jer male, svakodnevne stvari čine razliku. Što nas je više, situacija će se brže promijeniti. Iza svake ideje autor iznosi kako to učiniti i zašto je to važno, a na kraju slijedi rubrika Znaš li u kojoj donosi zanimljivosti. Ovih 10 savjeta nije teško činiti, a rezultat će biti značajan: čuvaj pčele, koristi manje plastike, odvajaj otpad, upoznaj lokalno sezonsko voće i povrće, štedi energiju, pješači ili vozi bicikl, bacaj manje, štedi vodu, u potpunosti iskoristi papir, poštuj divlje životinje. Ova knjiga jednostavnih savjeta na zabavan i inspirativan način pokazuje kako se lako uključiti u očuvanje okoliša. Bez obzira koliko maleni mi bili, svačija je uloga velika. Pogledajte pčele – ti maleni oprašivači pomažu rasprostranjivanju biljaka koje su važne za opstanak ljudskog i životinjskog svijeta. Sva su živa bića povezana i jedni bez drugih ne možemo. Stoga, pomozimo svom planetu kako bi i on pomogao nama.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Profil knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Paula Jurišić
ISBN-13: 9789533138145
Dimenzije: 21,8x25,8
Ilustrator: Clarissa Corradin
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?