book cover
Among us: Vodič kroz igru Nepoznati autor
book cover
Pročitaj odlomak

Among us: Vodič kroz igru

Najbolji savjetnik za pobjednike!

Nepoznati autor

Nezavisni i neslužbeni vodič! Psst… želiš li srediti posadu i proći nekažnjeno? Ovaj neslužbeni vodič za Among Us otkriva sve što trebaš znati kako bi postao najbolji impostor na svijetu! Plus: sadrži sve važne savjete za članove ekipe o tome kako razotkriti uljeze i preživjeti. Ovo je najbolji vodi

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 80
Dimenzije 18,9x24,6

Sažetak knjige

Nezavisni i neslužbeni vodič! Psst… želiš li srediti posadu i proći nekažnjeno? Ovaj neslužbeni vodič za Among Us otkriva sve što trebaš znati kako bi postao najbolji impostor na svijetu! Plus: sadrži sve važne savjete za članove ekipe o tome kako razotkriti uljeze i preživjeti. Ovo je najbolji vodič za svakog pravog igrača!

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Egmont d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789531320825
Dimenzije: 18,9x24,6
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?