100 žena koje su promijenile svijet
0

100 žena koje su promijenile svijet

Miro Božić

100 žena koje su promijenile svijet uzbudljiva je priča o talentiranim i slavnim ženama koje su mijenjale politiku, znanost i umjetnost. Otkrijte značajne trenutke u životima nevjerojatnih žena, od...

24,95 € (187,99 kn)

Sažetak knjige

100 žena koje su promijenile svijet uzbudljiva je priča o talentiranim i slavnim ženama koje su mijenjale politiku, znanost i umjetnost. Otkrijte značajne trenutke u životima nevjerojatnih žena, od znanstvenica poput Marie Curie i Rosalind Franklin do velikih književnica poput Virginije Woolf, J.K. Rowling i Ivane Brlić Mažuranić. Saznajte više o hrabrim ženama poput Ivane Orleanske i Malale Yousafzai te o odlučnim ženama koje su borile za prava žena poput Maye Angelou, Rose Luxemburg i naše Marije Jurić Zagorke, Ovo bogato ilustrirano izdanje inspirativna je povijesna knjiga za djevojčice i dječake od 10 i više godina. Osim toga ova je knjiga i izvrstan alat za učenje za svu djecu koja obrađuje teme poput ljudskih prava i rodne ravnopravnosti iz kuta primjerenog njihovoj dobi.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Naklada Uliks d.o.o.

Hrvatski jezik

9789538129957

22x28cm

Tvrdi uvez

2022.

104

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?