book cover
Spašavanje ponija Kevina Philip Reeve
book cover
Pročitaj odlomak

Spašavanje ponija Kevina

Philip Reeve

Kevin je debeljuškasti leteći poni. Ima sve što mu je potrebno - veliku zalihu keksa i najboljeg prijatelja Maxa. Morana Granić je poznata pop zvijezda. I ona ima sve što joj je potrebno. No Morana želi više od toga, želi letećeg ponija. Kada Kevina otmu, Max i njegova sestra Daisy pokreću akciju sp

Format Meki uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 160
Dimenzije 18,4x12,9

Sažetak knjige

Kevin je debeljuškasti leteći poni. Ima sve što mu je potrebno - veliku zalihu keksa i najboljeg prijatelja Maxa. Morana Granić je poznata pop zvijezda. I ona ima sve što joj je potrebno. No Morana želi više od toga, želi letećeg ponija. Kada Kevina otmu, Max i njegova sestra Daisy pokreću akciju spašavanja Kevina!

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Turistička naklada d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Silvija Martić
ISBN-13: 9789533500829
Dimenzije: 18,4x12,9
Ilustrator: Sarah McIntyre
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?