book cover
Rowleyjeva strašno simpa pustolovina Jeff Kinney
book cover
Pročitaj odlomak

Rowleyjeva strašno simpa pustolovina

Jeff Kinney

Mašta Rowleyja Jeffersona donosi vam jednu potpuno drugačiju pustolovinu od onih na koje ste navikli! Kada mu Bijeli Vještac otme mamu, Rolandu i Gargu Barbarinu ne preostaje ništa drugo nego napustiti njihovo rodno seoce i krenuti u junačku spasilačku misiju! Hoće li Bijeli Vještac biti poražen? Na

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 218
Dimenzije 12,5x18,4

Sažetak knjige

Mašta Rowleyja Jeffersona donosi vam jednu potpuno drugačiju pustolovinu od onih na koje ste navikli! Kada mu Bijeli Vještac otme mamu, Rolandu i Gargu Barbarinu ne preostaje ništa drugo nego napustiti njihovo rodno seoce i krenuti u junačku spasilačku misiju! Hoće li Bijeli Vještac biti poražen? Naravno da hoće, no ne onako kako očekujete! Želite li znati više o Rowleyju Jeffersonu, zavirite u Dnevnik Simpa Klinca, gdje ćete dublje upoznati urnebesni Rowleyev karakter i njegovog najboljeg prijatelja Grega Huffleya!

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Mozaik knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Ozren Doležal
ISBN-13: 9789531430289
Dimenzije: 12,5x18,4
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?