Priče iz Drugozemske
0

Priče iz Drugozemske

Sara Kopeczky Bajić

U svakom kutku Drugozemske skriva se nova priča: od Maštograda na sjeveru, preko Grada Zaboravljenih Stvari, sve do Grada Vječnog Sunca na jugu. Junaci priča raznoliki su kao i njihove pustolovine:...

10,62 €

Sažetak knjige

U svakom kutku Drugozemske skriva se nova priča: od Maštograda na sjeveru, preko Grada Zaboravljenih Stvari, sve do Grada Vječnog Sunca na jugu. Junaci priča raznoliki su kao i njihove pustolovine: spretna baka odlazi u potragu za zmajem zajedno sa svojom unukom, dječak koji mrzi knjige doživljava preobrazbu kada riječi postanu zapanjujuće stvarne, brda se pretvaraju u trolove, drveće ima moć prenošenja u druge svjetove, životinje govore, duge su divovski voćni bomboni, a misteriozna tvornica proizvodi predmete za koje nitko ne smije saznati. Svi junaci željni su pustolovina, ali ponekad ta ih želja odvodi u situacije iz kojih se nije tako lako izvući...<br>

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Studio TiM

Hrvatski jezik

9789537780913

14x21cm

Meki uvez

2022.

154

-

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje