book cover
Maša i zološki vrt Sanja Pilić
book cover
Pročitaj odlomak

Maša i zološki vrt

Sanja Pilić

Maša voli životinje. Sretna je što živi u gradu koji ima veliki zoološki vrt. Svojom će pričom i drugoj djeci ispričati što je sve tamo vidjela i pozvati ih da se i sami uvjere kakva ih uzbuđenja očekuju u zoološkom vrtu. Priča je pogodna za početnike u čitanju, slova su lako čitljiva i sadrži ilust

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 50
Dimenzije 12,5x19

Sažetak knjige

Maša voli životinje. Sretna je što živi u gradu koji ima veliki zoološki vrt. Svojom će pričom i drugoj djeci ispričati što je sve tamo vidjela i pozvati ih da se i sami uvjere kakva ih uzbuđenja očekuju u zoološkom vrtu. Priča je pogodna za početnike u čitanju, slova su lako čitljiva i sadrži ilustracije u boji.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Mozaik knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789531426336
Dimenzije: 12,5x19
Ilustrator: Niko Barun
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?