book cover
Maša i putovanje Sanja Pilić
book cover
Pročitaj odlomak

Maša i putovanje

Sanja Pilić

MAŠA I PUTOVANJE još je jedna knjižica iz serije o djevojčici Maši omiljene dječje spisateljice Sanje Pilić. Maša voli putovati, a kad dobije priliku posjetiti Pariz, njezinoj sreći neće biti kraja… I ova priča o malenoj i znatiželjnoj Maši pogodna je za učenje i vježbanje čitanja. Velika i lako čit

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 38
Dimenzije 14,5x20,5x0,5

Sažetak knjige

MAŠA I PUTOVANJE još je jedna knjižica iz serije o djevojčici Maši omiljene dječje spisateljice Sanje Pilić. Maša voli putovati, a kad dobije priliku posjetiti Pariz, njezinoj sreći neće biti kraja… I ova priča o malenoj i znatiželjnoj Maši pogodna je za učenje i vježbanje čitanja. Velika i lako čitljiva slova iz knjižice Maša i putovanje prilagođena su početnicima u čitanju, a priču prate i atraktivne ilustracije u boji poznatog ilustratora Nike Baruna.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Mozaik knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Dimenzije: 14,5x20,5x0,5
Ilustrator: Niko Barun
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?