Legenda o Kevinu
NEDOSTUPNO
0

Legenda o Kevinu

Philip Reeve, Sarah McIntyre

Što je to na nebu? Ptica? Avion? Ne, to je Kevin! Magična oluja ponese letećeg ponija Kevina i - TRES! - baci ga na Maxov balkon. Grad je zbog olujnog nevremena poplavljen i pod opsadom zločestih...

13,26 €

Sažetak knjige

Što je to na nebu? Ptica? Avion? Ne, to je Kevin! Magična oluja ponese letećeg ponija Kevina i - TRES! - baci ga na Maxov balkon. Grad je zbog olujnog nevremena poplavljen i pod opsadom zločestih morskih majmuna! Uz Maxove sjajn ideje i veliku zalihu keksi, može li ovaj herojski duo spasiti grad?

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Turistička naklada d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533500614

12.9x18.4cm

Meki uvez

2018.

160

-

-

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?