book cover
Ja sam Akiko Stefan Tićmi
book cover
Pročitaj odlomak

Ja sam Akiko

Roman o djevojčici koja ne voli granice

Stefan Tićmi

Ljubav je kao klima u tatinu automobilu kada dođe zima: upali on grijanje, ali auto se zagrije tek ispred škole, kad izlazim iz njega, tek tada bude toplo. Ljubav je kao klima u tatinu automobilu - treba grijati, da, ali kada ti je to zaista potrebno. Ljubav je kao beskrajna potraga za toplinom. Aki

Format Meki uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 96
Dimenzije 13,5x20,5

Sažetak knjige

Ljubav je kao klima u tatinu automobilu kada dođe zima: upali on grijanje, ali auto se zagrije tek ispred škole, kad izlazim iz njega, tek tada bude toplo. Ljubav je kao klima u tatinu automobilu - treba grijati, da, ali kada ti je to zaista potrebno. Ljubav je kao beskrajna potraga za toplinom. Akiko ima pjegice, voli svog oca, koža joj miriše na stari papir i često je usamljena. Drugima djeluje neobično, a život će joj se promijeniti kada upozna Baobaba i Marsela. Inspirativan i poetičan, roman Ja sam Akiko neiscrpna je riznica mudrosti i podsjetnik na najvažnije vrijednosti, baš poput Malog princa, čija nas magija još uvijek privlači. Ovim se romanom autor svrstao među snažne glasove književnosti za djecu, a vrlo će lako osvojiti i odrasle koji su zaboravili da u njima čuči dijete puno pitanja i nesvakidašnjih zapažanja o čudesnim svakodnevnim situacijama.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Alegria knjiga
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Barbara Tolić
ISBN-13: 9789534883037
Dimenzije: 13,5x20,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?