book cover
Gregov dnevnik: Sportska slava Jeff Kinney
book cover
Pročitaj odlomak

Gregov dnevnik: Sportska slava

Gregov dnevnik knjiga 16.

Jeff Kinney

U 16. nastavku najpopularnije serije knjiga o veselim avanturama Grega Huffleya podsjetit ćete se zašto Greg nikada nije bio sportski tip. Nakon fijaska na školskom Danu Sporta, Greg odlučuje objesiti svoje patike i umiroviti svoju sportsku karijeru. No, budući da njegova majka smatra da je Greg pre

Format Meki uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 224
Dimenzije 13x19

Sažetak knjige

U 16. nastavku najpopularnije serije knjiga o veselim avanturama Grega Huffleya podsjetit ćete se zašto Greg nikada nije bio sportski tip. Nakon fijaska na školskom Danu Sporta, Greg odlučuje objesiti svoje patike i umiroviti svoju sportsku karijeru. No, budući da njegova majka smatra da je Greg premlad za mirovinu, uspije ga nagovoriti da se predomisli i prijavi za košarkaški tim. Već nakon nekoliko utakmica u novoj sezoni, postaje očito da za Gregovu košarkašku karijeru nema baš previše nade… Sve dok se lopta, u posljednjim sekundama utakmice, ne nađe u Gregovim rukama i podsjeti gledatelje da je u sportu sve moguće… Hoće li Greg iskoristiti priliku da stekne slavu na košarkaškom terenu? Samo je jedan način da saznate.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Mozaik knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Ozren Doležal
ISBN-13: 9789531432009
Dimenzije: 13x19
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?