book cover
Gregov dnevnik: Obiteljski odmor Jeff Kinney
book cover
Pročitaj odlomak

Gregov dnevnik: Obiteljski odmor

Gregov dnevnik knjiga 12.

Jeff Kinney

Najgora stvar kada vam netko prepričava svoj godišnji odmor je to što se morate pretvarati da ste sretni zbog te osobe. Jer nitko ne želi slušati o zabavi na kojoj NISU bili! Jedine priče o godišnjim odmorima o kojima Greg želi slušati su oni koji su pošli po ZLU! Jer jedino ga onda neće peći savjes

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2020
Broj stranica 218
Dimenzije 13x19

Sažetak knjige

Najgora stvar kada vam netko prepričava svoj godišnji odmor je to što se morate pretvarati da ste sretni zbog te osobe. Jer nitko ne želi slušati o zabavi na kojoj NISU bili! Jedine priče o godišnjim odmorima o kojima Greg želi slušati su oni koji su pošli po ZLU! Jer jedino ga onda neće peći savjest što ih je propustio. Baš zato Greg pripovijeda svoju priču o odmoru u tropskom raju gdje SVE pođe po zlu! Da bi izbjegli svu gnjavažu oko praznika, Heffleyevi odluče u tropsko odmaralište i za promjenu uživati pod suncem. No vrlo brzo raj na zemlji pokaže se…malo drugačijim nego što se činio na prvi pogled. Može li se ljetovanje obitelji Huffley usred zime spasiti ili je tropski raj osuđen na katastrofu? Saznajte u ovom novom urnebesnom i zabavnom Gregovom dnevniku!

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Mozaik knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Ozren Doležal
ISBN-13: 9789531426848
Dimenzije: 13x19
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?