Gregov dnevnik: Mozak na paši
0

Gregov dnevnik: Mozak na paši

Jeff Kinney

Gregov dnevnik knjiga 18.

11,90 €

Sažetak knjige

Svi znamo da Greg nikada nije bio veliki ljubitelj škole. Ali nikada ne znaš što imaš dok to ne izgubiš. U osamnaestom izdanju ovog serijala, Greg saznaje da bi se njegova škola mogla zatvoriti, što ga u početku ne zabrinjava previše. Međutim, njegov stav se mijenja kada sazna da bi mogao biti prebačen u drugu školu, i to ne onu koju će pohađati njegov najbolji prijatelj, Rowley Jefferson. Ova neočekivana situacija stavlja Grega pred nedoumicu: hoće li on i njegovi prijatelji uspjeti spriječiti zatvaranje škole, ili će Greg morati krenuti putem novih izazova u različitoj školskoj okolini? Samo je jedan način da saznate! Donedavno škola baš i nije bila nešto u čemu je Greg uživao. Nakon što se pojavi mogućnost zatvaranja te ionako već narušene ustanove, to ga ne učini suviše žalosnim. Ali kada Greg shvati da će zbog toga biti prebačen u novu školu, i to ne onu koju će pohađati njegov najbolji prijatelj Rowley Jefferson, njegov će se stav po pitanju cijele situacije naglo promijeniti. Mogu li Greg i njegovi prijatelji spasiti školu od zatvaranja? Ili Grega čeka okretanje nove stranice u životu?

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Mozaik knjiga d.o.o.

Hrvatski jezik

9789531435048

0x19x13cm

Tvrdi uvez

-

218

Ozren Doležal

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje