Gregov dnevnik: Kugla za rušenje
0

Gregov dnevnik: Kugla za rušenje

Jeff Kinney

Gregov dnevnik knjiga 14.

10,49 €

Sažetak knjige

U četrnaestom nastavku Gregovog Dnevnika, Grega Heffleya i njegovu obitelj očekuju velike promjene! Naime, nakon što su Heffleyevi dobili obiteljsko naslijeđe, odlučili su proširiti kuću s namjerom da je prodaju. No zidovi koji se ruše, otrovna plijesan i opasni kukci vrlo brzo nauče Gregga da građevinski pothvati nisu za šalu! Hoće li Gregova obitelj uspješno obnoviti svoj dom i hoće li se uspješno preseliti u novi kvart, saznajte u najnovijoj priči o avanturama nesretnog Gregga!

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Mozaik knjiga d.o.o.

Hrvatski jezik

9789531429559

13x19cm

Tvrdi uvez

2021.

224

Ozren Doležal

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje