book cover
Gregov dnevnik: Kugla za rušenje Jeff Kinney
book cover
Pročitaj odlomak

Gregov dnevnik: Kugla za rušenje

Gregov dnevnik knjiga 14.

Jeff Kinney

U četrnaestom nastavku Gregovog Dnevnika, Grega Heffleya i njegovu obitelj očekuju velike promjene! Naime, nakon što su Heffleyevi dobili obiteljsko naslijeđe, odlučili su proširiti kuću s namjerom da je prodaju. No zidovi koji se ruše, otrovna plijesan i opasni kukci vrlo brzo nauče Gregga da građe

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 224
Dimenzije 13x19

Sažetak knjige

U četrnaestom nastavku Gregovog Dnevnika, Grega Heffleya i njegovu obitelj očekuju velike promjene! Naime, nakon što su Heffleyevi dobili obiteljsko naslijeđe, odlučili su proširiti kuću s namjerom da je prodaju. No zidovi koji se ruše, otrovna plijesan i opasni kukci vrlo brzo nauče Gregga da građevinski pothvati nisu za šalu! Hoće li Gregova obitelj uspješno obnoviti svoj dom i hoće li se uspješno preseliti u novi kvart, saznajte u najnovijoj priči o avanturama nesretnog Gregga!

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Mozaik knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Ozren Doležal
ISBN-13: 9789531429559
Dimenzije: 13x19
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?