book cover
Arcta: Planinski div Adam Blade
book cover
Pročitaj odlomak

Arcta: Planinski div

Beast quest 3.

Adam Blade

Serijal knjiga ˝Beast Quest˝ u kojem se pojavljuju plameni zmaj, morska zmija, planinski div, čovjek-konj, snježno čudovište i plamena ptica, zvijeri koje štite kraljevstvo Avantije. No, zvijeri je začarao Malvel, čarobnjak tame. One su podivljale i spremaju se uništiti zemlju koju su nekoć štitile.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2012
Broj stranica 112
Dimenzije 15x19

Sažetak knjige

Serijal knjiga ˝Beast Quest˝ u kojem se pojavljuju plameni zmaj, morska zmija, planinski div, čovjek-konj, snježno čudovište i plamena ptica, zvijeri koje štite kraljevstvo Avantije. No, zvijeri je začarao Malvel, čarobnjak tame. One su podivljale i spremaju se uništiti zemlju koju su nekoć štitile. Mogući spas ipak postoji. U drevnim je spisima zapisano da će dječak krenuti u pohod kako bi zvijeri oslobodio kletve i spasio kraljevstvo.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Znanje d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Valentina Barić
ISBN-13: 9789533244839
Dimenzije: 15x19
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?