book cover
Ana Karenjina Lav Nikolajevič Tolstoj
book cover
Pročitaj odlomak

Ana Karenjina

Lav Nikolajevič Tolstoj

Čini se da ANA KARENJINA ima savršen život. Mlada je i lijepa, živi u luksuzno uređenoj kući u PETROGRADU s uglednim suprugom i malim sinom. Ali Ana je duboko nesretna. Njezin je suprug dosta stariji od nje, njoj nedostaje njezin rodni grad koji je tako pun života. A onda će ju mladi i zanosi GROF V

Format Meki uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 120
Dimenzije 14x20

Sažetak knjige

Čini se da ANA KARENJINA ima savršen život. Mlada je i lijepa, živi u luksuzno uređenoj kući u PETROGRADU s uglednim suprugom i malim sinom. Ali Ana je duboko nesretna. Njezin je suprug dosta stariji od nje, njoj nedostaje njezin rodni grad koji je tako pun života. A onda će ju mladi i zanosi GROF VRONSKI pozvati na bal...Hoće li Ana ostati u sigurnosti svoga ugodnog života ili će sve žrtvovati za malo zabranjene ljubavi?

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Petrine knjige d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Svetlana Grubić Samaržija
ISBN-13: 9789538423253
Dimenzije: 14x20
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?