book cover
Adriatic Ana i legenda o Pulskoj areni Igor Lepčin
book cover
Pročitaj odlomak

Adriatic Ana i legenda o Pulskoj areni

Druga knjiga u serijalu Adriatic Ana

Igor Lepčin

Serijal grafičkih romana za djecu i mlade kombinira pustolovni žanr s edukativnim elementima o nacionalnoj povijesti i baštini. U novom romanu Adriatic Ana odlazi u Pulu da se odmori od nesretnih događaja. Djed se zarazio koronavirusom i završio na respiratoru, a potres je dobro protresao njezinu ku

Format Meki uvez
Godina izdanja 2020
Broj stranica 188
Dimenzije 14,8x21

Sažetak knjige

Serijal grafičkih romana za djecu i mlade kombinira pustolovni žanr s edukativnim elementima o nacionalnoj povijesti i baštini. U novom romanu Adriatic Ana odlazi u Pulu da se odmori od nesretnih događaja. Djed se zarazio koronavirusom i završio na respiratoru, a potres je dobro protresao njezinu kuću u Zagrebu i potrebna je obnova. No ništa od odmora! Čim stigne u Pulu igrom slučaja uvučena je u zamršenu intrigu vezanu za tajanstveni Vilinski grad i čarobni vilinski prah u kojem je, prema legendi, lijek protiv svih bolesti. Autor Igor Lepčin gradi zanimljivu i dinamičnu priču punu neočekivanih preokreta uz sjajne crteže koje ovom grafičkom romanu daju posebno visoku estetsku kvalitetu. Riječ je o djelu koje će mladi zasigurno prihvatiti, rado čitati I uživati u odličnoj sintezi teksta i slike.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Opus gradna j.d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789538124266
Dimenzije: 14,8x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?