book cover
5 prijatelja: U novoj pustolovini Enid Blyton
book cover
Pročitaj odlomak

5 prijatelja: U novoj pustolovini

Knjiga 2

Enid Blyton

Slijedite Juliana, Dicka, Anne, Georginu I njihova čupavog pratitelja Timothyja u drugoj nezaboravnoj pustolovini! "Djeca su vrlo uzbuđeno zurila u komadić platna. Bilo je tako staro I krilo je nekakvu tajnu. Što bi to moglo biti? " Slavna petorka provodi bižićne blagdane u Krrinu pod budnim okom st

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 172
Dimenzije 14,5x20,5

Sažetak knjige

Slijedite Juliana, Dicka, Anne, Georginu I njihova čupavog pratitelja Timothyja u drugoj nezaboravnoj pustolovini! "Djeca su vrlo uzbuđeno zurila u komadić platna. Bilo je tako staro I krilo je nekakvu tajnu. Što bi to moglo biti? " Slavna petorka provodi bižićne blagdane u Krrinu pod budnim okom strogog učitelja. Pronalazak tajanstvenog platnenog svitka i krađa iznimno važnih dokumenata strica Quentina pokrenut će niz neobičnih događaja. Kome vjerovati? Kakvi su to neobični znakovi? Što je razbjesnilo Georginu? Odgovor se kriju u novoj, napetoj pustolovini.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Plava krava d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Sanja Kukuć Katalinić
ISBN-13: 9789538420016
Dimenzije: 14,5x20,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?