book cover
5 prijatelja: U lovu na dragulje Enid Blyton
book cover
Pročitaj odlomak

5 prijatelja: U lovu na dragulje

Knjiga 10

Enid Blyton

Petorka odlučuje neočekivano dulje praznike provesti planinareći. Međutim, pogađate: to će ih odvesti u nevjerojatnu i pomalo opasnu avanturu! Kada čuju da se u kraju kojim planinare nalazi odbjegli zatvorenik, širom će otvoriti oči i uši. Uskoro će se naći licem u lice s pljačkašem dragulja, a kako

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 184
Dimenzije 14,5x20

Sažetak knjige

Petorka odlučuje neočekivano dulje praznike provesti planinareći. Međutim, pogađate: to će ih odvesti u nevjerojatnu i pomalo opasnu avanturu! Kada čuju da se u kraju kojim planinare nalazi odbjegli zatvorenik, širom će otvoriti oči i uši. Uskoro će se naći licem u lice s pljačkašem dragulja, a kako policija neće biti od koristi, Julian, Dick, Anne, George i Timmy uzet će stvar u svoje ruke!

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Plava krava d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Gordana V. Popović
ISBN-13: 9789538420092
Dimenzije: 14,5x20
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?