book cover
5 prijatelja: U bijegu Enid Blyton
book cover
Pročitaj odlomak

5 prijatelja: U bijegu

Knjiga 3

Enid Blyton

Što su naumili Julian, Dick, Anne i George ( pravim imenom Georgina ) s njihovim čupavim pratiteljem Timothyjem u trećoj pustolovini? “Dječak je uzbuženo motrio. Bilo je to otprilike mjesto gdje se nalazila olupina. Da, netko je bio tamo sa svjetiljkom!” Ljetni praznici ponovno počinju u Kirrinu. Pl

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 191
Dimenzije 14,5x20,5

Sažetak knjige

Što su naumili Julian, Dick, Anne i George ( pravim imenom Georgina ) s njihovim čupavim pratiteljem Timothyjem u trećoj pustolovini? “Dječak je uzbuženo motrio. Bilo je to otprilike mjesto gdje se nalazila olupina. Da, netko je bio tamo sa svjetiljkom!” Ljetni praznici ponovno počinju u Kirrinu. Planove za bezbrižno ljeto poremeti bolest Georgeove mame koja u pratnji tate odlazi na liječenje. Brigu o kući preuzima zla onitelj Sticks. Djeca planiraju bijeg na otok Kirrin. Tajanstvena škrinja i očajnički vrisak otkrit će neizvjesnu sudbinu slavne petorke.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Plava krava d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Sanja Kukuć Katalinić
ISBN-13: 9789538420023
Dimenzije: 14,5x20,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?