book cover
5 prijatelja: Protiv otmičara Enid Blyton
book cover
Pročitaj odlomak

5 prijatelja: Protiv otmičara

Knjiga 9

Enid Blyton

Slavnu petorku čine Julian, Dick, George, Anne i pas Timmy. Skitnica Jo mogla je biti prava Georgeina dvojnica - djevojčice su začuđujuće nalikovale jedna na drugu. Uz to, i Jo je znala postupati sa psima. Bila je neustrašiva i verala se poput mačke, što je bila naročito sretna okolnost kad je treba

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 184
Dimenzije 14,5x20

Sažetak knjige

Slavnu petorku čine Julian, Dick, George, Anne i pas Timmy. Skitnica Jo mogla je biti prava Georgeina dvojnica - djevojčice su začuđujuće nalikovale jedna na drugu. Uz to, i Jo je znala postupati sa psima. Bila je neustrašiva i verala se poput mačke, što je bila naročito sretna okolnost kad je trebalo pobjeći Crvenom Tornju. Za petorku je doista počela pustolovina kad su na plaži na otoku Kirrin susreli Jo.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Plava krava d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Gordana V. Popović
ISBN-13: 9789538420085
Dimenzije: 14,5x20
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?