5 prijatelja: Protiv obalskih gusara
0

5 prijatelja: Protiv obalskih gusara

Enid Blyton

Knjiga 12

14,90 €

Sažetak knjige

Što će se dogoditi sa slavnom petorkom kada otkriju tajni prolaz u staroj kući na obali Cornwalla, otkrijte u novoj pustolovini o 5 prijatelja. Evo nas na Putu obalskih gusara… ali iznenada zastanu. Timmy zareži kratko, upozoravajući, a George spusti ruku na njegovu ogrlicu… Netko dolazi! Za vrijeme odmora na farmi Tremannon na obali Cornwalla, naša petorka dozna za zloglasne slučajeve krijumčarenja u prošlosti. Iako se na mirnoj i spokojnoj farmi sada čini da su ti dani davno iza njih, jedne olujne noći svjetla se ponovno pojavljuju i strašna se prošlost ponavlja. Što im je ispričao stari djed, kamo će ih odvesti tajni prolaz i tko će ih spasiti iz neprilike, pročitajte u novom zanimljivom nastavku 5 prijatelja.<br>

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Plava krava d.o.o.

Hrvatski jezik

9789538420115

14.5x20.5cm

Tvrdi uvez

2023.

176

Gordana V. Popović

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje