book cover
5 prijatelja: Protiv krijumčara Enid Blyton
book cover
Pročitaj odlomak

5 prijatelja: Protiv krijumčara

Knjiga 4

Enid Blyton

Kakve veze ima stablo jasena s krijumčarima, otkrit ćete u novoj pustolovini slavne petorke - Juliana, Dicka, Anne, Georgine (zvane George) i, naravno, čupavog prijatelja Timothyja. "Netko je signalizirao iz kule! S vremena na vrijeme bi bljesnulo svjetlo. Upali, ugasi... stanka... blijesak, blijesa

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 199
Dimenzije 14,5x20,5

Sažetak knjige

Kakve veze ima stablo jasena s krijumčarima, otkrit ćete u novoj pustolovini slavne petorke - Juliana, Dicka, Anne, Georgine (zvane George) i, naravno, čupavog prijatelja Timothyja. "Netko je signalizirao iz kule! S vremena na vrijeme bi bljesnulo svjetlo. Upali, ugasi... stanka... blijesak, blijesak, uplai, ugasi... stanka. Svjetlo se palilo i gasilo u određenom ritmu." Da je stric Quentin poslušao strinu Fanny, staro se stablo ne bi srušilo na Vilu Kirrin i djeca ne bi morala provesti praznike kod očeva prijatelja na Krijumčarskom vrhu. Kad su opazili signale prema moru, započinje još jedna nezaboravna pustolovina prepuna neobičnih i sumnjivih događaja u tajnim odajama i podzemnim tunelima velike stare kuće okružene močvarama i maglom.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Plava krava d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Sanja Kukuć Katalinić
ISBN-13: 9789538420030
Dimenzije: 14,5x20,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?