book cover
5 prijatelja: Na otoku s blagom Enid Blyton
book cover
Pročitaj odlomak

5 prijatelja: Na otoku s blagom

Knjiga 1

Enid Blyton

Nakon dugo vremena 5 prijatelja su ponovno s vama! Osuvremenjen tekst, likovna rješenja akademskih slikara, retro ljubiteljsko izdanje. Upoznajte Juliana, Dicka, Anne, Georginu i, naravno, njihova čupavog pratitelja Timothya u prvoj nezaboravnoj pustolovini! Osim valova, na moru je uz stijene bilo j

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 176
Dimenzije 14,5x20,5

Sažetak knjige

Nakon dugo vremena 5 prijatelja su ponovno s vama! Osuvremenjen tekst, likovna rješenja akademskih slikara, retro ljubiteljsko izdanje. Upoznajte Juliana, Dicka, Anne, Georginu i, naravno, njihova čupavog pratitelja Timothya u prvoj nezaboravnoj pustolovini! Osim valova, na moru je uz stijene bilo još nešto neobično, nešto tamno, nešto veliko, nešto što se činilo kao da se propinje među valovima i iznova nestaje… Što bi to moglo biti? Julian, Dick, i Anne provode praznike sa svojom neobičnom rođakinjom Georginom, zvanom George i njezinim psom Timothyem. Istraživanje obližnjeg otoka Kirrin, okruženog oštrim stijenama s ruševnim dvorcem na vrhu pretvorit će se u napetu i opasnu pustolovinu. Što se krije u stoljetnim tamnicama ispod dvorca? Jesu li sami u potrazi i tko će prvi stići do blaga otkrijte u prvoj knjizi svjetski poznatog serijala Enid Blyton o pet prijatelja.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Plava krava d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Gordana V. Popović
ISBN-13: 9789538420009
Dimenzije: 14,5x20,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?