5 prijatelja: Na Demonskim stijenama
0

5 prijatelja: Na Demonskim stijenama

Enid Blyton

Knjiga 19

14,90 €

Sažetak knjige

Kada ih zlikovci zaključaju u svjetioniku, Julian, Dick, Anne, George i njihov vjerni pas Timmy našli su se u neprilici. Hoće li se izvući, doznajte u novoj pustolovini slavne petorke. Sve mi to izgleda poput noćne more! — dahtao je Dick. — JULIANE! JULIANE! Pogledaj, kroz ovaj tunel nailazi voda! Plima je! Isprva slavna petorka ne može vjerovati da Motorko, neobičan dječak s kućnim ljubimcem majmunom imena Štetočina, posjeduje svjetionik na Demonskim stijenama. Ali kada im Motorko ponudi da tamo provedu praznike, petorka se upušta u pustolovinu s podvodnim tunelima, riznicom zlatnika i nemilosrdnim zlikovcima, spremnima učiniti sve kako bi prisvojili blago pohranjeno ispod svjetionika. Što slijedi kada se petorka zajedno s Motorkom nađe zaključana unutar zidina svjetionika, pročitajte u novom nastavku serijala o 5 prijatelja.<br>

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Plava krava d.o.o.

Hrvatski jezik

9789538420184

14.5x20.5cm

Tvrdi uvez

2023.

176

Gordana V. Popović

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje