5 prijatelja: Čuvari starina
0

5 prijatelja: Čuvari starina

Enid Blyton

Knjiga 18

14,90 €

Sažetak knjige

Hoće li Julian, Dick, Anne, George i njihov vjerni pas Timmy uspjeti nadmudriti razmaženog Amerikanca Juniora i njegovog bogatog oca, provjerite u novoj pustolovini o slavnoj petorki. Lice mu je bilo crveno od iznenađenja i užitka! KAKVA TAJNA! Što će na to reći njegov tata? Podzemne ćelije! Možda pune zlata i dragulja svake vrste! Za vrijeme praznika na farmi Finniston, Julian, Dick, George, Anne i Timmy nailaze na dvojicu drskih i zamornih američkih gostiju. Otkrivaju i da se tamnice starog dvorca nalaze ispod dijela zemlje farme Finniston, no nitko ne zna točno gdje. Naravno, slavna petorka odlučna ih je pronaći te otkriti sve što se u njima nalazi, ali nisu jedini u potrazi. Hoće li stići prvi i uspjeti dovršiti misiju, otkrijte u novom nastavku serijala o 5 prijatelja.<br>

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Plava krava d.o.o.

Hrvatski jezik

9789538420177

14.5x20.5cm

Tvrdi uvez

2023.

176

Gordana V. Popović

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje