Orašar i kralj miševa
NEDOSTUPNO
0

Orašar i kralj miševa

E.T.A. Hoffmann

Uđite u očaravajući svijet Orašara i kralja miševa autora E.T.A. Hoffmanna. Ova omiljena priča prati mladu Marie u nezaboravnoj pustolovini sa zadivljujućom mješavinom fantazije i avanture! Marie i...

10,49 €

Sažetak knjige

Uđite u očaravajući svijet Orašara i kralja miševa autora E.T.A. Hoffmanna. Ova omiljena priča prati mladu Marie u nezaboravnoj pustolovini sa zadivljujućom mješavinom fantazije i avanture! Marie i njezin brat Fritz sretno otvaraju darove na Badnjak kada im kum Drosselmeyer daje poseban dar - dvorac sa satnim mehanizmom. Kada mehanizam dvorca prestane biti toliko zanimljiv, djeca se okreću drugim darovima. Marie otvori poseban dar, Orašara, te se djeca naizmjenično igraju s njim sve dok ga Fritz ne ošteti. Marie ostaje budna dok noć polako odmiče, igrajući se novim igračkama i svjedoči čudesnom događaju nakon što sat otkuca ponoć. Pratite mladu junakinju Marie dok se bori protiv zlog Kralja miševa i njegove vojske sa svojim vjernim suputnikom, Orašarom.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Znanje d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533431093

0x0cm

Tvrdi uvez

2014.

64

-

Ana Grigorjev

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje