Orašar i kralj miševa
NEDOSTUPNO
0

Orašar i kralj miševa

E.T.A. Hoffmann

Uđite u očaravajući svijet Orašara i kralja miševa autora E.T.A. Hoffmanna. Ova omiljena priča prati mladu Marie u nezaboravnoj pustolovini sa zadivljujućom mješavinom fantazije i avanture! Marie i...

10,49 €

Sažetak knjige

Uđite u očaravajući svijet Orašara i kralja miševa autora E.T.A. Hoffmanna. Ova omiljena priča prati mladu Marie u nezaboravnoj pustolovini sa zadivljujućom mješavinom fantazije i avanture! Marie i njezin brat Fritz sretno otvaraju darove na Badnjak kada im kum Drosselmeyer daje poseban dar - dvorac sa satnim mehanizmom. Kada mehanizam dvorca prestane biti toliko zanimljiv, djeca se okreću drugim darovima. Marie otvori poseban dar, Orašara, te se djeca naizmjenično igraju s njim sve dok ga Fritz ne ošteti. Marie ostaje budna dok noć polako odmiče, igrajući se novim igračkama i svjedoči čudesnom događaju nakon što sat otkuca ponoć. Pratite mladu junakinju Marie dok se bori protiv zlog Kralja miševa i njegove vojske sa svojim vjernim suputnikom, Orašarom.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Znanje d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533431093

0x0cm

Tvrdi uvez

2014.

64

-

Ana Grigorjev

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?