book cover
Ivica i Marica Braća Grimm
book cover
Pročitaj odlomak

Ivica i Marica

Braća Grimm

IVICA I MARICA bajka je o bratu i sestri koji su ostavljeni sami u šumi. Ovo je jedna od najpoznatijih bajki koja govori o odrastanju i borbi između dobra i zla. Uči najmlađe o važnosti vjerovanja u sebe i svoje sposobnosti. Ohrabruje dijete da se suoči sa svojim strahovima i razvija u djetetu sigur

Format Meki uvez
Godina izdanja 2020
Broj stranica 16
Dimenzije 24x24

Sažetak knjige

IVICA I MARICA bajka je o bratu i sestri koji su ostavljeni sami u šumi. Ovo je jedna od najpoznatijih bajki koja govori o odrastanju i borbi između dobra i zla. Uči najmlađe o važnosti vjerovanja u sebe i svoje sposobnosti. Ohrabruje dijete da se suoči sa svojim strahovima i razvija u djetetu sigurnost da će moći savladati i najveće opasnosti kada se suoči sa svijetom bez roditeljske podrške. Ivica i Marica pokazuju da se snalažljivošću, suradnjom i hrabrošću može pobijediti čak i nekog tako strašnog kao što je zla vještica.


Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Naklada Uliks d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789538129568
Dimenzije: 24x24
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?