book cover
Bijele ribice lavandijerice Manuela Vladić-Maštruko
book cover
Pročitaj odlomak

Bijele ribice lavandijerice

Manuela Vladić-Maštruko

Slikovnica Bijele ribice lavandijerice vodi nas i uranja u daleke predjele i događaje iz prošlosti i morske dubine u kojima obitavaju čarobna i moćna bića - ribice vidarice. U vrtlogu valova i vremena, prepliću se vremenske i prostorne međe, veliki grad i maleno otočko selo te mašta i zbilja, a živo

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 86
Dimenzije 24x31,5

Sažetak knjige

Slikovnica Bijele ribice lavandijerice vodi nas i uranja u daleke predjele i događaje iz prošlosti i morske dubine u kojima obitavaju čarobna i moćna bića - ribice vidarice. U vrtlogu valova i vremena, prepliću se vremenske i prostorne međe, veliki grad i maleno otočko selo te mašta i zbilja, a živopisni likovi puni prividnih opreka združuju se, na koncu bez zapreka, u bajkovitom raspletu i epilogu, u postojanje onkraj vremena. Nadahnuta i tematski posvećena životu i stradanju pralja/lavandijera iz mjesta Preka na otoku Ugljanu, ova suvremena bajka namijenjena je čitateljima i gledateljima svih generacija jer u raskošno oslikanim i opisanim zbivanjima i tumačenjima prerasta u ep o univerzalnim ljudskim vrijednostima.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Udruga Arte Insula
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789534965900
Dimenzije: 24x31,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?