book cover
Bajke u digitalnom svijetu: Tri praščića Nepoznati autor
book cover
Pročitaj odlomak

Bajke u digitalnom svijetu: Tri praščića

Učimo o opasnostima na internetu 1

Nepoznati autor

Bajke u digitalnom svijetu obogaćene su vježbenicom kroz koju se otvaraju teme online izazova i opasnosti, a rješavaju ih djeca i odrasli zajedno. Tako i mali i veliki putuju prema znanju i mudrosti, a to nam svima treba u digitalnom svijetu. Sav prihod od prodaje namijenjen je Centru za nestalu i

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 30
Dimenzije 21x27

Sažetak knjige

Bajke u digitalnom svijetu obogaćene su vježbenicom kroz koju se otvaraju teme online izazova i opasnosti, a rješavaju ih djeca i odrasli zajedno. Tako i mali i veliki putuju prema znanju i mudrosti, a to nam svima treba u digitalnom svijetu. Sav prihod od prodaje namijenjen je Centru za nestalu i zlostavljanu djecu.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Školska knjiga d.d.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789535865155
Dimenzije: 21x27
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?