book cover
Bajkarice: Junakinje iz narodnih predaja cijelog svijeta Srebrenka Peregrin
book cover
Pročitaj odlomak

Bajkarice: Junakinje iz narodnih predaja cijelog svijeta

Srebrenka Peregrin Erika Katačić Kožić

Krenimo u tisućljetnu pustolovinu s bajkaricama iz cijeloga svijeta! Na više od 200 ilustriranih stranica knjiga donosi narodne priče i bajke o junakinjama sa svih kontinenata koje svojom snagom, snalažljivošću, kreativnošću i poduzetnošću pomažu sebi i svojim zajednicama. One odlučno kroče u nepozn

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2020
Broj stranica 214
Dimenzije 17x24

Sažetak knjige

Krenimo u tisućljetnu pustolovinu s bajkaricama iz cijeloga svijeta! Na više od 200 ilustriranih stranica knjiga donosi narodne priče i bajke o junakinjama sa svih kontinenata koje svojom snagom, snalažljivošću, kreativnošću i poduzetnošću pomažu sebi i svojim zajednicama. One odlučno kroče u nepoznato, svladavaju zmajeve, nadmudruju vještice i čudovišta, rješavaju zagonetke te izlaze kao pobjednice u bitkama. Bajkarice su napisane iz dugogodišnje prakse dviju pripovjedačica i spisateljica, pa se priče lako čitaju ili pak kazuju uživo. Na kraju svake bajke kratki je osvrt koji donosi porijeklo priče, kao i druge zanimljivosti o njoj. Bajkarice slave različitost, toleranciju i zajedništvo te osnažuju duh svojih čitatelja i slušatelja. Neka pustolovina započne!

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Planet Zoe d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789533570587
Dimenzije: 17x24
Ilustrator: Željko Pahek
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?