Kocke edukativne: Boje
0

Kocke edukativne: Boje

Begen d.o.o.

9,28 €

Opis

Zabavna igračka pomoću koje dijete uči i upoznaje svijet koji ga okružuje.
Oblik kocke savršen je za okretanje i slaganje, pa će svako dijete pretvoriti u radoznaloga istraživača.
Uz kocku učilicu vaše dijete:
-istovremeno uživa u igri i učenju
-razvija sposobnost prepoznavanja i povezivanja
-razvija osjećaj o prostoru, pamćenje i sposobnost rješavanja problema
-razvija motoriku i usklađenost pokreta

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje