Otvoreni Book Box - jednokratni paket
1

Otvoreni Book Box - jednokratni paket

Ako ste otvoreni za dobru književnost bez obzira na žanr, tada je za vas – Otvoreni Book Box. 

33,05 €

Opis

S Otvorenim Book Boxom samo otvoreno! Pa ćemo vam odmah otvoreno reći da naš Otvoreni Book Box sadrži najbolju knjigu tekućeg ili prethodnog mjeseca po izboru naših knjižara, uz dodatak četiri ili više (ne)knjiških sitnica koje život znače. 

Otvoreni Book Box dostupan je svakog drugog parnog mjeseca (veljača, travanj, lipanj, kolovoz, listopad i prosinac), a kupiti ga možete tijekom cijelog mjeseca u kojem je ovaj BB aktualan ili do isteka zaliha jer – količine su ograničene. 

Što se u njemu krije možete vidjeti na licu mjesta – klikom na našu galeriju – što ovaj paket čini idealnim za one koji ne vole iznenađenja. 

Cijena paketa je 33,05 eura, u što je uključena i poštarina, a njegova vrijednost prelazi 39 eura. Na ovu vrstu paketa nije moguće pretplatiti se unaprijed. 

Vi pripremite dekicu i čaj, mi ćemo sve ostalo i čitamo se uskoro!

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje