Image alt text

Pet preporuka za put

20.07.2023.

Piše: Hoću knjigu

Image alt text

Savršeno ubojstvo: Dnevnik dobre cure

Holly Jackson

Prvijenac Holly Jackson postojano od objavljivanja ne silazi s top liste najprodavanijih knjiga New York Timesa, a njegovo spominjanje u seriji „Heartstopper“ lansiralo ga je u vrh najpopularnijih knjiga za mlade. Pippa Fitz za svoj istraživački projekt u srednjoj školi odluči uzeti temu naizgled razjašnjenog ubojstva koje se dogodilo u njezinom gradu prije pet godina. Uskoro shvaća će da se uplela u mrežu tajni koje bi je mogle doći glave. Međutim, ovu hrabru i lukavu srednjoškolku to neće pokolebati da osvijetli svaki mračni kutak zamršene priče.  Pročitajte krimić o kojem svi pričaju! 

Image alt text

Mračna ljubav

Ana Huang

Pročitajte vrući ljubavni roman koji je zaludio TikTok i osvojio svjetske top liste! Alex Volkov je vrag s licem anđela i u njegovom životu nema mjesta za ljubav. Ipak, kad se spletom okolnosti zbliži s mlađom sestrom svog najboljeg prijatelja, duboko u sebi počinje nešto osjećati. Ava Chen mlada je žena koja usprkos svojim traumama uspijeva otkriti zlatno srce ispod ledenog oklopa voljenog muškarca. Ljubav je zadnja stvar koja im se treba dogoditi, ali kad ih udari poput plimnog vala, oslobodit će i tajne koje bi ih oboje mogle uništiti.

Image alt text

Posljednji klinci na Zemlji

Max Brallier

Pročitajte hit serijal prema kojem je snimljena popularna Netflixova serija! Otkako je Apokalipsa čudovišta pogodila grad Jack živi u svojoj utvrdi na drvetu naoružan katapultima, videoigrama, zalihom Orea i gaziranih sokova. A tu je i njegova vjerna ekipa: štreberasti najbolji prijatelj Quint, rehabilitirani nasilnik iz osnovne škole Dirk, Jackov vjerni ljubimac, čudovište Rover, i najopasnija djevojka koju poznaje, June. Ispričan mješavinom teksta i ilustracija, „Posljednji klinci na Zemlji“ savršen je serijal za svako dijete koje je ikada sanjalo o tome da bude junakom vlastitog stripa ili videoigre. Pridruži se Jacku, spasi svijet od zombija i pritom se dobro zabavi!

Image alt text

Putovanje zvano igra

Marko Babić

Marko Babić već je dobio teške životne bitke te se pred njim nalazi još jedna, a sigurni smo da će dobiti i nju. Knjiga Putovanje zvano igra rasprodaje se u velikim količinama posljednjih dana, a svima koji nisu upoznati s ovim djelom i njegovom pozadinom od srca je preporučujemo. Marko Babić nije uvršten na ovaj popis samo iz solidarnosti, on je ujedno i jedan od autora koji su se dugo zadržali na Hoću knjigu Top 10 polica i često se vraća u naših najprodavanijih top 10 naslova, i to s dobrim s razlogom.

Image alt text

Divlja svinja ide na more

Ines Marciuš Kruljac

Posljednji naslov na ovom popisu je zaista morski - Divlja svinja ide na more. "Prekrasne ilustracije", "preslatka slikovnica" i "ajme vidi, to sam ja" samo su neki od komentara koji su pratili ovaj naslov. Uz kreativne ilustracije Jasmine Kosanović, s povremenim skrivenim elementima na nekim stranicama te zaigran stil autorice Ines Marciuš Kruljac uz ovu će se slikovnicu zabaviti i djeca i odrasli.

Pretplati se na newsletter

Šaljemo ti isključivo važne informacije, kao što su akcije, novi proizvodi i obavijesti.

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje