Image alt text

Hoću knjigu vodi te u Igrandiju!

27.09.2023.

Piše: Hoću knjigu

Nedavno smo otvorili pravu malu knjišku igraonicu u zabavnom parku Igrandia, gdje vaši mališani mogu zaviriti u našu knjižaru, čitati brojne knjige i slikovnice i okušati se u raznim igrama. Uz knjiški kutak, ploču za crtanje i velik raspon našeg odabranog asortimana moći će se družiti, učiti i igrati, a za vas smo pripremili i jednu nagradnu igru.

Autor: Mislav Udovičić

Ako želite osvojiti karte za Igrandiju i usput se zabaviti, sve što morate učiniti jest posjetiti pet naših tematskih dječjih događanja (radionica, promocija i ostalih aktivnosti), skupiti pet žigića na kuponu koji možete naći na našoj blagajni u Megastoreu i poslati nam sliku ispunjenog kupona na info@hocuknjigu.hr 

Budite ažurni i brzi, jer nagrađujemo samo prva četiri ispunjena kupona!


Niže možete naći popis dječjih događaja na kojima možete sudjelovati.

Image alt text

Dječje radionice subotom

Tematske radionice svake prve subote u mjesecu

7.10., 4.11. i 2.12. u 11 sati

Megastore, Zagreb

Image alt text

Jesenska dječja radionica

7. listopada, od 11 do 12 sati

Megastore, Zagreb

Image alt text

Maša i mobitel

Dječja promocija knjige

11. listopada, u 10 sati

Megastore, Zagreb

Image alt text

Noć Harryja Pottera

Čarobne aktivnosti i radionice

12. listopada, od 17 do 21 sat

sve Hoću knjigu knjižare

Image alt text

Zelene radionice

Edukativne radionice za djecu

28. listopada, u 11 sati

Megastore, Zagreb

Pretplati se na newsletter

Šaljemo ti isključivo važne informacije, kao što su akcije, novi proizvodi i obavijesti.

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje