Image alt text

Dječji piknik u Hoću knjigu Megastoreu

30.08.2023.

Piše: Hoću knjigu


Ljetni praznici su završili, divlja svinja se vratila s mora i dolazi direktno u Hoću knjigu Megastore (Bogovićeva 7)!


Ove subote, 2. rujna 2023. u 12 sati svi su mališani pozvani na tematski piknik povodom kraja prve sezone emisije Pričom na priču

Na pikniku ćemo se družiti s divljom svinjom iz slikovnice Divlja svinja ide na more, autoricom Ines Marciuš Kruljac i ilustratoricom Jasminom Kosanović. Prepričavat ćemo svoje morske priče, jesti slatkiše, čitati slikovnicu i družiti se. Dok će autorica prepričavati djeci avanture divlje svinje i provoditi s njima brojne zabavne aktivnosti, ilustratorica će djecu povesti u kreativan svijet na Posca radionici. Ulaz je slobodan za sve, nema dobnog ograničenja, a slikovnica će taj dan biti na promotivnih 15% popusta.


Veselimo vam se!

Pretplati se na newsletter

Šaljemo ti isključivo važne informacije, kao što su akcije, novi proizvodi i obavijesti.

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?