Image alt text

Dječji piknik u Hoću knjigu Megastoreu

30.08.2023.

Piše: Hoću knjigu


Ljetni praznici su završili, divlja svinja se vratila s mora i dolazi direktno u Hoću knjigu Megastore (Bogovićeva 7)!


Ove subote, 2. rujna 2023. u 12 sati svi su mališani pozvani na tematski piknik povodom kraja prve sezone emisije Pričom na priču

Na pikniku ćemo se družiti s divljom svinjom iz slikovnice Divlja svinja ide na more, autoricom Ines Marciuš Kruljac i ilustratoricom Jasminom Kosanović. Prepričavat ćemo svoje morske priče, jesti slatkiše, čitati slikovnicu i družiti se. Dok će autorica prepričavati djeci avanture divlje svinje i provoditi s njima brojne zabavne aktivnosti, ilustratorica će djecu povesti u kreativan svijet na Posca radionici. Ulaz je slobodan za sve, nema dobnog ograničenja, a slikovnica će taj dan biti na promotivnih 15% popusta.


Veselimo vam se!

Pretplati se na newsletter

Šaljemo ti isključivo važne informacije, kao što su akcije, novi proizvodi i obavijesti.

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje