Image alt text

Divlja svinja u Megastoreu

07.09.2023.

Piše: Hoću knjigu

Prošle smo se subote zabavili na dječjoj radionici u knjižari Hoću knjigu Megastore. Čitali smo slikovnicu Divlja svinja ide na more, iako se nama divlja svinja ovdje taman vratila s ljetovanja i pridružila zajedno s autoricom Ines Marciuš Kruljac i ilustratoricom Jasminom Kosanović. Uz dekice za piknik, razne interaktivne igračke i ugodno društvo, slušali smo priču o divljoj svinji i njezinim avanturama, zavirili u njezin morski koferčić i bili iznimno kreativni na Posca radionici.


Uskoro vam spremamo nove kreativne dječje radionice i igraonice, a dok čekate, uvijek možete posjetiti našu mini knjižaru u zabavnom parku Igrandia.
Fotograf: Mislav Udovičić

Pretplati se na newsletter

Šaljemo ti isključivo važne informacije, kao što su akcije, novi proizvodi i obavijesti.

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?