Image alt text

Divlja svinja u Megastoreu

07.09.2023.

Piše: Hoću knjigu

Prošle smo se subote zabavili na dječjoj radionici u knjižari Hoću knjigu Megastore. Čitali smo slikovnicu Divlja svinja ide na more, iako se nama divlja svinja ovdje taman vratila s ljetovanja i pridružila zajedno s autoricom Ines Marciuš Kruljac i ilustratoricom Jasminom Kosanović. Uz dekice za piknik, razne interaktivne igračke i ugodno društvo, slušali smo priču o divljoj svinji i njezinim avanturama, zavirili u njezin morski koferčić i bili iznimno kreativni na Posca radionici.


Uskoro vam spremamo nove kreativne dječje radionice i igraonice, a dok čekate, uvijek možete posjetiti našu mini knjižaru u zabavnom parku Igrandia.
Fotograf: Mislav Udovičić

Pretplati se na newsletter

Šaljemo ti isključivo važne informacije, kao što su akcije, novi proizvodi i obavijesti.

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje