Image alt text

Božićna radionica u zagrebačkim knjižarama

27.11.2023.

Piše: Hoću knjigu

Bliži nam se prosinac, a s njim i blagdansko raspoloženje. U tom božićnom duhu nastavljamo s našim sad već tradicionalnim dječjim radionicama u Hoću knjigu, koje će se održati u svim našim zagrebačkim knjižarama (osim Supernova Garden Mall). Ovoga puta u glavnoj ulozi bit će božićna jelka, a naša draga voditeljica Marina čitat će priču Julije Donaldson, Božićna jelka. Uz priču, mališani će učiti o državama, glavnim gradovima, povijesnim zanimljivostima, a zajedno će izraditi i svoju malu jelku od kolaža i okititi je. Niže vam donosimo raspored radionica, kao i fotografije s prethodnih. Vidimo se!


VRIJEME ODRŽAVANJA
LOKACIJA
Subota 2.12.
11:00-12:00
Hoću knjigu Megastore
Bogovićeva 7
Subota 2.12.
14:00-15:00
Hoću knjigu Supernova Buzin
Av. Većeslava Holjevca 62
Subota, 2.12.
17:00-18:00
Hoću knjigu CCO East
Slavonska avenija 11d
Nedjelja, 3.12.
11:00-12:00
Hoću knjigu Arena centar
Ul. Vice Vukova 6
Nedjelja, 3.12.
14:00-15:00
Hoću knjigu CCO West
Jankomir 33

Fotograf: Mislav Udovičić

Pretplati se na newsletter

Šaljemo ti isključivo važne informacije, kao što su akcije, novi proizvodi i obavijesti.

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje