Na kraju obojica umiru
AKCIJA -29,97%
0

Na kraju obojica umiru

Adam Silvera

Svi ćemo jednog dana umrijeti. No što biste učinili da saznate da je taj dan sutra? Upravo to se dogodi Mateu Torrezu i Rufusu Emeteriu kada ih Agencija Death-Cast obavijesti da im je preostalo još...

12,92 € 18,45 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana 0,00 €

Sažetak knjige

Svi ćemo jednog dana umrijeti. No što biste učinili da saznate da je taj dan sutra? Upravo to se dogodi Mateu Torrezu i Rufusu Emeteriu kada ih Agencija Death-Cast obavijesti da im je preostalo još samo 24 sata života. U trenutku kada prime obavijest, Mateo i Rufus su potpuni stranci i osjećaju se kao da su sami na svijetu. Srećom, obojica posegnu za aplikacijom zvanom Posljednji Prijatelj, kroz koju se upoznaju i postanu najbolji prijatelji do kraja života. Ovaj potresan roman Adama Silvere, čiji se kraj unaprijed zna, vrlo ubrzo postao je književna senzacija i jedan od naprodavanijih romana za mlade svih vremena.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Egmont d.o.o.

Hrvatski jezik

9789531323956

13.5x20.5cm

Meki uvez

2022.

340

Valentina Markasović

-

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?