book cover
Sestra Bastien Vives

Bastien Vives

Ljeto u Bretanji. Trinaestogodišnji Antoine i njegov mlađi brat provode duge praznike u obiteljskoj kući. Na programu je lov na rakove, Pokémoni i kule od pijeska. Ali, iznenadni dolazak šesnaestogodišnje Hélene, kćeri obiteljske prijateljice, izmijenit će ratni plan. Susret dvoje mladih ubrzo budi

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2018
Broj stranica 216
Dimenzije 21,5x28

Sažetak knjige

Ljeto u Bretanji. Trinaestogodišnji Antoine i njegov mlađi brat provode duge praznike u obiteljskoj kući. Na programu je lov na rakove, Pokémoni i kule od pijeska. Ali, iznenadni dolazak šesnaestogodišnje Hélene, kćeri obiteljske prijateljice, izmijenit će ratni plan. Susret dvoje mladih ubrzo budi uzbuđenje, želju i zbunjenost… Sestra nije hvalospjev "zelenom raju djetinjih ljubavi" što ga je opjevao Baudelaire. U odnosima mladih ljudi novog doba, na društvenim mrežama i u izazovnim video uradcima na internetu, nema ničeg platonskog, no sve je to još uvijek prožeto određenom nevinošću. Hélene preuzima inicijativu, postaje prijatelj, osoba od povjerenja i zaštitnica, ne toliko ljubav, koliko starija sestra, zvijezda, nebesko tijelo čija privlačnost Antoinea nježno odvlači od djetinjstva.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Naklada Fibra d.o.o.
ISBN-13: 9789533213743
Dimenzije: 21,5x28
Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima
Naša stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja. Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.