Image alt text

ZAPISNIK S IZVLAČENJA DOBITNIKA NAGRADNE IGRE "Najljepši povratak u školu"

26.09.2018.

Donosimo vam zapisnik s izvlačenja dobitnika naše velike nagradne igre "Najljepši povratak u školu"


Provedena je nagradna igra "Najljepši povratak u školu" temeljem članka 69. Stavka 5. Zakona o igrama na sreću (N.N: 87/09) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (N.N. 8/10), te u skladu s Rješenjem Ministarstva financija RH od 19. srpnja 2018. KLASA: UP/I-460-02/18-01/453
URBROJ: 513-07-21-01/18-3 . Priređivač nagradne igre je Hoću knjigu d.o.o., Savska cesta 32, Zagreb, OIB 97838993800.
 
Sukladno istim pravilima koja su objavljena na web stranici www.hocuknjigu.hr a prema članku 5. pravila nagradne igre "Najljepši povratak u školu" provedeno je izvlačenje dobitnika koji su sudjelovali u navedenoj nagradnoj igri.
 
Svi su dobitnici kontaktirani putem e-maila ili kontakt telefona kojeg su ostavili na kuponu nagradne igre. Dobtinici su izravno kontaktirani kako bi osobno bili upoznati s dodijeljenim nagradama, a njihova imena objavljujemo u obliku koji neće narušiti njihovu privatnost (a sve u skladu s Općim uredbama za zaštitu osobnih podataka u Europskoj Uniji).*

Dobitnici nagrada:


Dobitnik 1 x Nagradno putovanje u najpoznatiji dječji zabavni park u Parizu za četveročlanu obitelj u razdoblju od 16. do 18. studenog 2018. u vrijednosti 12.850,00 kn

Jasmina Č.


Dobitnici 10 x Veliki poklon paket knjiga i školskog pribora vrijednosti 1000,00 kn

Daniela T.

Ana B.

Ivana Z.

Korana S.

Tea Z.

Lucija B.

Lidija B.

Lucija V.

Tanja M.B.

Jolanda-Marija P.


Dobitnici 10 x Mali poklon paket knjiga i školskog pribora vrijednosti 500,00 kn

Martina H.B.

Mrijana C.

Stjepan Š.

Sergej Š.

Valentina K.K.

Snježana M.

Laura Ž.

Milena B.

Martina B.

Viliam Š.


Dobitnici 10 x Barcaffe poklon paket vrijednosti 200,00 kn

Gordana F.

Emanuela P.

Jasenko K.

Maja Š.

Sindi N.

Violeta C.

Vatroslav Š.

Ružica D.

Marija B.K.

Marija T.


KOMISIJA: Prilikom izvlačenja dobitnika sastavljena je komisija od tri člana u sastavu Suzana Jurinec, Ivica Omazić i Biserka Jozić koja je pratila i provodila regularnost izvlačenja.
 
 *Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ“
 
Za sve prigovore ili komentare javite se na e-mail: jurica.cubric@hocuknjigu.hr
 
U Zagrebu 26.9.2018. 

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje