Image alt text

Zaljubljena minuta - dječja radionica za Valentinovo

07.02.2023.
Piše: Hoću knjigu

I ovaj tjedan povodom Valentinova pripremamo vam posebnu radionicu za djecu

Ove subote, 11.2. u 11 sati Hoću knjigu Megastore i Srednja Europa za mlade organiziraju kreativnu radionicu za djecu.

Za sve mališane i njihove roditelje pripremili smo zabavne i kreativne radionice kako bismo potaknuli njihovu ljubav prema kreativnosti, poeziji i knjigama. Autorica Aleksandra Vitez čitat će dječje pjesme i održati radionicu pisanja poezije (ili crtanja poezije, ovisno o uzrastu malih polaznika), dok će Latica Vitez organizirati pravu malu kreativnu radionicu vezanu uz ljubav.

Knjiga pjesama za djecu Zaljubljena minuta taj će se dan moći kupiti na sniženju od čak 30%.

SEzam (Srednja Europa za mlade) iza sebe ima velik broj dječjih radionica gdje spajaju knjigu i igru kroz brojne interaktivne i kreativne zadatke.

Pridružite nam se u subotu u Hoću knjigu Megastoreu i razigrajte maštu!

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?