Image alt text

Zaljubljena minuta - dječja radionica za Valentinovo

07.02.2023.
Piše: Hoću knjigu

I ovaj tjedan povodom Valentinova pripremamo vam posebnu radionicu za djecu

Ove subote, 11.2. u 11 sati Hoću knjigu Megastore i Srednja Europa za mlade organiziraju kreativnu radionicu za djecu.

Za sve mališane i njihove roditelje pripremili smo zabavne i kreativne radionice kako bismo potaknuli njihovu ljubav prema kreativnosti, poeziji i knjigama. Autorica Aleksandra Vitez čitat će dječje pjesme i održati radionicu pisanja poezije (ili crtanja poezije, ovisno o uzrastu malih polaznika), dok će Latica Vitez organizirati pravu malu kreativnu radionicu vezanu uz ljubav.

Knjiga pjesama za djecu Zaljubljena minuta taj će se dan moći kupiti na sniženju od čak 30%.

SEzam (Srednja Europa za mlade) iza sebe ima velik broj dječjih radionica gdje spajaju knjigu i igru kroz brojne interaktivne i kreativne zadatke.

Pridružite nam se u subotu u Hoću knjigu Megastoreu i razigrajte maštu!

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje