Image alt text

Za nove i nezaboravne priče probaj Barcaffe capuccino

30.09.2022.
Piše: Hoću knjigu

Gratis vrećica uz svaku narudžbu u listopadu

Upakirana fantazija.
Stvorena za uživanje.
Govorimo li o knjizi ili kavi?

Nije bitno, jer vas ovaj mjesec čeka jedinstvena akcija – uz svaku narudžbu do kraja listopada poklanjamo vam novi Barcaffe cappuccino kako bi vaš užitak čitanja bio potpun.

Svi znamo da nema bolje kombinacije od dobre knjige i kremaste kave!

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje