Image alt text

Velika rasprodaja knjiga i igračaka uz popuste i do 70 posto

05.10.2018.

Dragi knjigoljupci, u Podroomu našeg Megastorea za vas smo priredili veliku rasprodaju knjiga i igračaka samo do kraja listopada


Spremni na veliku, ali ono fakat veliku rasprodaju knjiga i igračaka? 

Odjurite u Podroom Megastorea, u Bogovićevoj 7 u Zagrebu, gdje vas do kraja listopada očekuju popusti velikog formata od 30 do čak 70 posto! 

Ukoliko planirate obogatiti svoju kućnu biblioteku, razveseliti vašeg mališana ili pronaći cool ideju za darivanje, sada je pravi trenutak za to! 

RADNO VRIJEME MEGASTOREA:

- Radnim danom radimo od 8 do 21 sat
- Subotom od 9 do 17 sati
- Nedjeljom ne radimo

Pratite naš event na Facebooku gdje ćemo objavljivati foto albume s rasprodaje te vas redovito obavještavati o knjigama na akciji:
https://business.facebook.com/events/2207011459575698/

Vidimo se u Podroomu Megastorea ;)

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje