Image alt text

Velika rasprodaja knjiga i igračaka uz popuste i do 70 posto

05.10.2018.

Dragi knjigoljupci, u Podroomu našeg Megastorea za vas smo priredili veliku rasprodaju knjiga i igračaka samo do kraja listopada


Spremni na veliku, ali ono fakat veliku rasprodaju knjiga i igračaka? 

Odjurite u Podroom Megastorea, u Bogovićevoj 7 u Zagrebu, gdje vas do kraja listopada očekuju popusti velikog formata od 30 do čak 70 posto! 

Ukoliko planirate obogatiti svoju kućnu biblioteku, razveseliti vašeg mališana ili pronaći cool ideju za darivanje, sada je pravi trenutak za to! 

RADNO VRIJEME MEGASTOREA:

- Radnim danom radimo od 8 do 21 sat
- Subotom od 9 do 17 sati
- Nedjeljom ne radimo

Pratite naš event na Facebooku gdje ćemo objavljivati foto albume s rasprodaje te vas redovito obavještavati o knjigama na akciji:
https://business.facebook.com/events/2207011459575698/

Vidimo se u Podroomu Megastorea ;)
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?